Kami Menawarkan

Latihan / Kursus

Latihan diberikan untuk menjadikan peserta mahir dalam sesuatu bidang. Sijil diberikan kepada peserta yang hadir mengikuti kursus dengan baik.

Pinjaman & Bantuan

Peruntukan diberikan kepada usahawan yang memerlukan pinjaman dan bantuan bagi tempoh tertentu. Tertakluk kepada terma dan syarat.

K-MALL

Ruang usahawan bagi mempromosi produk. Tertakluk kepada terma dan syarat.
Ekosistem jualan yang lengkap bagi usahawan luar bandar yang bermula dengan platform eDagang,'Live Streaming' dan perkhidmatan gudang dan logistik.

Pendaftaran SPUK

Sistem Pengurusan Usahawan Ketengah (SPUK) merupakan platform kepada usahawan untuk meningkatkan pendapatan dan memasarkan produk penduduk wilayah KETENGAH secara digital kepada seluruh penduduk Malaysia. Selain membantu KETENGAH untuk memantau usahawan wilayah KETENGAH.
Daftar sekarang Panduan Pengguna

Latihan / Kursus Ditawarkan

* Sila pilih kursus yang ingin dipohon.
#NamaPenganjurMulaTamat
Tiada keputusan dijumpai

Pengumuman

  • Institut Keusahawanan Negara (INSKEN) dgn kerjasama YPU akan mengadakan PROGRAM INSKEN BUSINESS OUTREACH-Rahsia Data Pelanggan..
  • Borang Pendaftaran Usahawan juga boleh didapati di Laman Web KETENGAH atau klik pada pautan INI
  • Pendaftaran Online Usahawan KETENGAH boleh Dilakukan Dengan Klik Pautan SINI

Aktiviti Usahawan

gambar pengguna HASNIDA MASYITAH BINTI MUHAMMAD 25 Apr 19 pada 09:39am


Salam semua.. Sesiapa yang berminat nak cuba produk masakan Puyuh, boleh lah datang ke KUD 2019 Zon Pantai Timur. Ok, untuk nak tau lebih lanjut tentang produk Surada Jaya, sila klik Page FB kami.. https://www.facebook.com/225203078123343/posts/352100558766927/

gambar pengguna DR (H) ROSLI BIN MAHMOOD 14 Aug 17 pada 10:40am

Promosi Hari Raya Aidiladha kembali! Rumpai Laut Enterprise akan menawarkan cabutan bertuah untuk pelanggan yang bertuah.
#promosi #Aidiladha

gambar pengguna DR (H) ROSLI BIN MAHMOOD 14 Aug 17 pada 10:37am


Produk terbaru keluaran kami

Testimoni